Nieuwsbrief Februari 2022

06/02/2022

Beste Challengers,

De Chinese, de Britse, de Delta en nu al een poosje de Omikron (het lijkt wel een naam van een slecht wasmiddel….) variant.
We kennen ze inmiddels en gelukkig lijkt die laatste variant de-meest-ziekmakende-met-de-minste-gevolgen te zijn. Gelukkig maar want wij denken dat iedereen er langzamerhand echt klaar mee is.

Voorbereidingen
En net zo als vorige jaren lijkt het op het Motor Challenge gebied in deze periode rustig te zijn maar toch draait het achter de schermen op volle toeren! Routes worden gemaakt, gewikt en gewogen welke het leukste zal zijn, afspraken met het hotel worden weer verfijnd. Ook wordt er weer over voorrijders gedacht (lijkt je dat leuk, meld je dan bij Berrie) over T-shirts, muziek en al dat soort zaken. Ook over vernieuwingen. Als dat lukt merken jullie dat vanzelf wel.

Routes
Veel verklappen we natuurlijk niet maar de routes zijn in ieder geval fors langer dan afgelopen jaar. Toen hielden we rekening met het feit dat velen onder de Challengers door de genomen maatregelen niet echt veel kilometers onder het rubber hadden laten doorlopen maar wij verwachten dat dat dit jaar anders zal zijn.
De druk om te genomen maatregelen te versoepelen zijn enorm en het kan niet anders dat met die versoepelingen motorrijders, jullie dus ook, er meer en vaker op uit gaan.

Aanslingeren en het gas erop om maar eens een cliché te gebruiken.

Inschrijven
De inschrijvingen lopen lekker: op dit moment zijn er 89 inschrijvingen.
Dat betekent dat het al aardig vol begint te lopen en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Dat is echt een grote motivator voor ons.

Mocht je nog mee willen dan is er nog ruimte. Dus schrijf je in via de site of neem even contact op met Berrie. Na jouw betaling ben je zeker van jouw zaak en heb je een plekje. En net als twee jaar geleden doen wij niet aan vouchers: mocht de Challenge onverhoopt niet door kunnen gaan word je keurig terug betaald en je loopt dus geen financieel risico. Toch fijn om te weten nietwaar?


Frankrijk

Als laatste: via WhatsApp hebben jullie een poll gekregen. Die gaat over reizen naar de Dordogne in Frankrijk.  (Vermoedelijk de eerste twee weken van augustus.) Vorig jaar zijn deze ook geweest en het was een enorm succes! De reizen staan COMPLEET LOS van de Motor challenge van 10 t/m 13 juni aanstaande  maar worden wel door Berrie georganiseerd.

We zullen dit jaar ook weer naar Frankrijk gaan.
Als je naar Frankrijk wil kan je je via hier inschrijven.
Berrie neemt als het zover is dan contact met je op.

Website
We weten dat er gevraagd is om de foto’s te uploaden naar One-drive.
We zijn momenteel een onderdeel aan het bouwen op de website om dit samen te integreren. Helaas zitten daar iets meer haken en ogen aan dan we hadden verwacht.
Zodra dit beschikbaar is laten we dit gelijk weten aan jullie.

Ook hebben we de voorpagina iets aangepast.
Je ziet hier de meest gestelde vragen staan. Als je erop tikt/klikt dan krijg je het antwoord te zien.
Alles net wat overzichtelijker, handig toch!


Voor iedereen: blijf gezond, pas op elkaar en op jezelf!!!

Met geöliede groet: Berrie, Paul, Roy en Connie