Donatie van €3000,- aan Bikers against child abuse B.A.C.A.

01/05/2018

Een cheque van € 3.000,- Voor Bikers against child abuse (B.A.C.A.) …
Bij elkaar gereden tijdens de Motor-Challenge ritten die georganiseerd zijn door Berrie Verhoeven van Verhoeven Motoren in Druten. En uitgereikt door Berrie Verhoeven aan Rock, Vice President Nederland: in het goede gezelschap van Challengers en B.A.C.A. brothers  and sisters op 8 april tijdens de gezellige Open Kawasaki dagen bij Verhoeven Motoren.

Berrie: “Een paar jaar geleden is het idee boven komen borrelen om het leuke en het nuttige bij elkaar te brengen. Motorrijders rijden graag motor en het zou mooi zijn om dat te combineren met een goed doel. Wij organiseren alles om het de rijders tijdens de 4-daagse Challenge zo aangenaam mogelijk te maken en door het geven van een bijdrage wordt er geld ingezameld voor mensen die het nodig hebben. Zo is de Motor-Challenge ontstaan. We zijn gestart met zo’n 25 rijders en dit jaar rijden we met 110 enthousiaste mannen en vrouwen. Ik spreek voor ons allemaal als ik zeg dat wij enorm blij en trots zijn dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het enorm goede werk wat BACA verricht.”

Rock Vice President Nederland: “En wij zijn ontzettend blij met deze donatie. Het betekent veel voor ons. Het is enorm fijn dat wij dit bedrag mogen ontvangen omdat wij een vereniging zijn die zonder enige subsidie ons werk doen. Dat doen we met passie en liefde en dit mooie bedrag komt terecht bij degene die het nodig hebben: de kinderen die op wat van manier dan ook zich niet veilig voelen. Dat doen we onder meer door de aanschaf van beren en dekens die een enorme steun geven aan het gevoel van veiligheid van de kinderen”.

Na het overhandigen van de cheque door Berrie had de Rock ook nog een geweldig aandenken voor de Challengers. Het prachtige marmeren tegel wat slechts bij zeer hoge uitzondering door B.A.C.A. wordt uitgegeven. Berrie heeft deze met zichtbare trots in ontvangst genomen en iedereen verzekert dat deze tegel een ere-plaats krijgt bij Verhoeven Motoren.

Onder luid applaus zijn de handen geschud en afspraken gemaakt om in de toekomst gezamenlijk op eens op pad te gaan. Met een ride out van B.A.C.A.of met de Motor-Challenge van 2019.

Voor meer informatie wat B.A.C.A doet kan je vinden op dutch.bacaworld.org

100 miles 4 B.A.C.A. – 19 mei 2018 heeft B.A.C.A. een evenement waarbij je kan deelnemen met je motor.  Voor meer informatie hierover ga je naar http://dutch.bacaworld.org/100miles/