Bedank woordje Motor Challenge 2018

15/06/2018

Helaas, het zit er weer op, De Motor challenge 2018……

Een prachtig lang weekeinde met een prachtige omgeving, een (niet alleen van de regen) spetterend optreden van The Streets en vooral: een fantastische groep deelnemers die zich geweldig geamuseerd hebben!!!

En daar doen “wij” het voor: een genietende groep mensen die het motorhart op de goede plek hebben zitten en gewoon veel plezier hebben.
Daarom willen “wij” jullie allemaal bedanken. Voor jullie support op de momenten dat het nodig was, de lach op jullie gezicht maar ook van de (soms vermoeide) pretoogjes als jullie terugkwamen van de rit.

“Wij” willen ook The Streets bedanken voor jullie optreden. Ondanks de regen waren jullie, Stefan, Jacco, Thomas, Marcel EN natuurlijk Koen van de techniek, een groot succes!!!

Ook willen “wij” Hotel Lochemühle hartelijk bedanken!
Ga er maar aanstaan: ruim 100 motorrijders ontvangen naast de overige gasten…. Ondanks de verbeterpunten complimenten waard!!!

Een dergelijk evenement organiseren heeft best wel voeten in de aarde. “Wij” doen het enorm graag. Het klinkt misschien wel wat zelfgenoegzaam, maar toch: ook een enorm dankjewel aan “wij”.

De Challenge bestaat nu 5 jaar en volgend jaar komt nummer 6 eraan! Er worden steeds verbeteringen doorgevoerd, maar eigenlijk willen “wij” die van jullie horen. Daarom ontvangen jullie binnenkort een evaluatie formulier met een paar korte vragen. Het zal niet veel tijd kosten om hem in te vullen, maar je helpt ons er enorm mee.

“Wij” zien jullie graag weer terug in het jaar 2019!

 

“Wij” zijn:

Berrie, Pedro, Adriaan, Monique, Ruth, Roy en Paul